Sallad från Slimfood



Kommentarer
» Lina

Men samma här, matlagning är grymt kul. Men känslan av att äta ute eller köpa hem något från en restaurang ger en härlig mys/lyx-känsla!



Låter ju om en idé, frågan är bara vad man ska snåla in på? :p Kläder hade funkat förut, men nu när jag bor i Uppsala där det kryllar av snygga kläder så känns det ganska kört... Men att äta ute/takeaway ett par gånger i veckan borde väl inte göra såååå mycket? 8]

» Mikaela

Åhh vad kul att du gick dit :D Jag älskar maten där!! Tar alltid en lunch där när jag shoppar:P

2010-08-29 @ 19:51:12
URL:
http://mymica.blogg.se/iheartgreen

» Ellinor

Jag måste bara säga att gud vilka fantastiska recept du har!!! Fick sån inspiration när jag kollade runt bland dem. Fortsätt så tjejen!!! Kram

2010-08-29 @ 20:11:12
URL:
http://speakout.blogg.se/

» Anna

Åhhh vad gott det ser ut, blir ju jätte hungrig

2010-08-29 @ 20:41:48
URL:
http://heltenklanna.blogg.se/

» Erika - Bakglädje

Det där såg riktigt gott ut.

Jag tror du gjorde helt rätt med tanke på träningsvärken, det är bara att röra på sig lite mer. :-)

2010-08-29 @ 20:43:15
URL:
http://bakgladje.blogspot.com

» Pernilla

hade jag inte varit så proppmätt på pizza hade jag nog dregglat över den där salladen nu, minus räkorna förstås ;) jag brukar köpa sandwich på slimfood när jag får lågt blodsocker i nordstan, den med kallrökt lax och cream cheese är finfin! har aldrig testat deras sallader dock.



neeej, haga får jag nog aldrig bo i om jag inte lyckas skrapa ihop några miljoner eller står i bostadskö tills jag blir 80 år ;) men det är nog den stadsdel jag helst skulle vilja bo i, haga eller bagaregården. jag bor ju i mölndal, så det är ju inte så jättecentralt, men tar ju bara 15 minuter med vagnen in till centrum och den går ju alldeles här utanför var tionde minut så jag tycker det funkar alldeles utmärkt!



ja, jag har hört att november ska vara den månad då det är lättast att få tag i en studentlägenhet, så om du står ut tills dess så får du ju iaf första hands kontrakt och de flesta SGS-husen ligger ju rätt centralt så det kanske kan vara värt det?



lycka till i skolan imorgon! kraaam

2010-08-29 @ 21:11:47
URL:
http://chibichibimoon.blogg.se/

» Lina

Du är inte ensam. Det är först nu som man inser hur lyxigt det är att bo hemma och alltid ha massor av saker hemma i skafferiet! Låter ju bra, tacos är alltid smarrigt och lite smålyxigt sådär ;) Själv har jag också lite godbitar i kylen som mamma skänkt, som älgfärs, älgkött, kyckling och laxbitar. Dock kommer jag ju vilja snåla på dessa ingredienser, vore ju tragiskt om jag lagade upp dem på en-två veckor och sedan få lov att leva på nudlar och soppor..



Men verkligen! Visst är det kul att veta att man har pengar på kontot som man själv har jobbat ihop, men vad har jag för glädje av dem om jag inte får använda dem? Det skulle kännas som om jag slösat bort hela sommaren då, faktiskt. Dessutom har jag ju tagit studielån, så jag behöver ju inte tänka på att snåla med mina "lönpengar" för att ha råd med kurslitteratur, hyra etc. Har du tagit studielån?

Jag tänker också unna mig att äta ute några gånger i veckan faktiskt, tycker det är en lyx som VI förtjänar ;) Och jag håller med, det kommer bli svårt att inte falla för frestelsen att äta ute varje dag då det verkligen KRYLLAR av mysiga kaféer och lunchställen. Ju mer man lär känna staden, desto fler dolda, men ack så mysiga ställen springer man ju på :o Varför ska allt bli så komplicerat när pengar är involverade?

2010-08-30 @ 07:48:11
URL:
http://www.linaulrikaandersson.blogspot.com

» Anonym

ojoj vad mumsigt:)

2010-08-30 @ 09:50:04
URL:
http://Karinolofsson.se

» Helena Ljunggren

Det ser precis vrålgott ut ju. Räkorna hade jag lätt kunna trycka i mig på direkten :) Läckert att komponera sin egen sallad, kanonbra.

2010-08-30 @ 09:50:14
URL:
http://www.helenaljunggren.com

» Mik

jag tycker att paprika är lite sämre, men det var ett tag sedan jag åt där. För mig att slimfood har mer att välja på :D men jag har många vänner som gillar paprika mest

2010-08-30 @ 12:52:41
URL:
http://mymica.blogg.se/iheartgreen

» Martina

Det lät som en mycket god sallad!:)

Nejmen du vad roligt! Hoppas du trivs bra då så du kan stanna kvar. Har det börjat med lektioner redan nu?

2010-08-30 @ 16:51:13
URL:
http://mistermartina.blogg.se/

» Emma

Välkommen till Göteborg förresten! Här bor jag med :)

2010-08-30 @ 18:43:45
URL:
http://bakut.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0