Fredagsmys



Kommentarer
» Lollo

mys!

» Emily

Myyyys.

2010-02-06 @ 12:11:20
URL:
http://imcookiedough.webblogg.se/

» Pernilla

härligt med spontant fredagsmys :) mitt fredagsmys var nog så planerat som det kan bli då jag sett fram emot det sen i måndags ;)



du har nog rätt, 25 är ju bara någonting som andra säger att jag är, det betyder ju inte att jag är det innerst inne. dessutom är det ju hela 2 veckor kvar som ungdom, jag kanske ska njuta av dem istället. haha.



fläskfilé känns ju som bjudmat, sånt som man bjuder på när man får gäster och det inte riktigt är så pass fesligt att man vill bjuda på oxfilé ;)



idag blir det nog lite schlagerkväll hemma hos några kompisar, jag vet inte om de ska ut sen men jag kör nog på din varannan helg grej och åker hem sen efter melodifestivalen. är inte så sugen på utgång, mer på lite trevligt umgänge i glada vänners lag! (säger jag nu, sen kommer det ju säkert vara jag som är värst och svirar runt till klockan 5 imorgon bitti...)

2010-02-06 @ 13:03:34
URL:
http://chibichibimoon.blogg.se/

» Lina K

Härligt med fredagsmys! =) Själv jobbade jag hela fredagskvällen ...

2010-02-06 @ 14:12:14
URL:
http://eimk.blogg.se/

» Lina K

SV: Runebergstårtorna påminner lite om muffins men smakar ändå annorlunda och är saftigare =) I Finland äter vi dem varje år den 5 februari då vi firar minnet av vår nationalskald, Runeberg. Hans fru lär ha hittat på receptet och bakat dem åt honom och de lär ha varit hans personliga favorit =) Receptet kommer upp i bloggen senare i dag!

2010-02-06 @ 14:19:08
URL:
http://eimk.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0