Ballerina Marängsviss



Kommentarer
» Helena

De här kakorna är alltid godare om man doppar dem i mjölk! Det är då smakerna kommer fram som bäst. Jag älskar deras kladdkakevariant. Äter man den torr så är den grymt chokladig och krispig liksom. Doppar man den i mjölk så blir den härligt krämig och ännu mer chokladig. Me loves!

2012-03-25 @ 11:27:44
» Karin

Spännande" Men om jag ska vara ärlig tycker jag alla de där smakar lite lika

» Jenny

Den där cheesecake varianten lät ju intressant..!:D

Kram

2012-03-25 @ 12:28:44
» matilda

åh låter mumsigt :) kanske något att testa!

2012-03-26 @ 13:04:56
URL:
http://roomoftilda.blogspot.com/

» carolina - med Lo:s syskon i magen.

Såg den på netto idag,men jag bara kände att jag kommer nog bli besviken :p Håller mig till riktig marängswiss, eller till maränger varvade med krossad ballerina kladdkaka isåfall!

2012-03-26 @ 22:07:53
URL:
http://acarolinas.blogg.se/

» Anonym

tusan att man har sockerförbud fram till v. 22.. :(

2012-03-27 @ 07:23:29
URL:
http://emsiiiis.blogg.se/

» Cajsa

kan jag låna bilden? :) länkar till dig. ;-)

2012-04-29 @ 21:07:39
URL:
http://cjssong.se


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0