Champagne dinner
Datum: 2013-03-17 Tid: 11:21:00
Samma champagne som vi fick på Sjömagasinet {länk}. Den blev snabbt en ny favorit!
Godaste maten! Grillad tonfiskfilé, avokadotorn med färska räkor & svart rom, varmrökt lax (saftigaste jag
nånsin ätit!), halloumiost och ruccolasallad med körsbärstomater, rödlök, fetaost & mozzarella. Sås i form
av steksky och körsbärstomater som krossades i pannan tillsammans med buljong hade vi också.
Johan skämmer verkligen bort mig! ♡
Kommentarer
Svar:
Jo men det gick faktiskt ganska fort ändå. Kom in i rutiner och bara flöt med i fyra veckor. Men kommer inte ihåg så mycket av de veckorna, mer än själva praktiken. Sov mest på helgerna och gjort matlådor. Kul liv ;) Tur att jag är morgonpigg! Det jobbiga var trots allt inte att gå upp vid 4, det hade funkat om jag hade sluppit komma hem igen först vid 19. Men nog om det, nu är det ju över!
Undrar bara vart våren gömmer sig nånstans...
Malin
Trackback