Varje dag på jobbet finns det möjlighet att äta en "personalmåltid" - alltså en särskild maträtt bara för personalen. Det är det jag har mina matkuponger till. Det är olika mat varje dag (fredagar brukar va fisk och lördagar pasta) och vissa dagar är det sånt jag gillar (som t.ex. spaghetti bolognese med parmesan) och andra dagar är det sånt där typiskt tyskt som jag inte skulle ta i ens med tång. Då finns alltid alternativet att få en stor sallad istället med skinka, ägg och ost. Eller om man vill beställa något från menyn, men det kostar halva ordinarie priset. En personalmåltid kostar i snitt knappt 27 kronor, vilket är betydligt billigare. Hur som helst älskar jag salladen (även om jag gärna skulle vilja testa den italienska med oliver och tonfisk, eller den med grillad kalkon...) och framförallt dressingen. De gör den själva i köket och den är verkligen tokgod. Salladen på bilden hade Milena gjort åt mig, men självklart hann jag hugga in på den och förstöra den fina uppläggningen innan jag kom ihåg att fota.