Hur gör du din gröt?



Kommentarer
» Mikaela Urbom

Låter och ser riktigt smarrigt ut!! :D

» Karin O

blev riktigt hungrig/sugen när jag läste ditt recept på jobbet, älskar ju sån "mat" hehe... men sushi slog det nog kan jag säga:p

2010-01-26 @ 22:12:57
URL:
http://karinolofsson.se

» Lollo

åh låter gott! äter nästan aldrig gröt men det är gott!

2010-01-26 @ 22:48:15
URL:
http://lorenasvensson.blogg.se/

» Pernilla

oj, vad ambitiös du är med frukosten :) själv tycker jag att jag är duktig när jag orkar hälla upp yoghurt och orkar ta fram mer än ett pålägg till mackorna. haha. fast så är jag extremt morgontrött också...



håller med om det där med jobbtimmarna :( men å andra sidan är det ju bättre att bli riktigt frisk med en gång så det inte kommer tillbaka igen sen och man kanske missar ännu fler jobbtimmar. så vi får helt enkelt låta oss vara sjuka! fast nu har jag sjuklat mig nog, imorgon blir det jobb på konditoriet, det brukar vara rätt lugnt på onsdagar så det ska jag nog orka med.



jag hade faktist aldrig smakat vaniljhjärtan innan jag bakade dem själv idag, knäppt va? men nu har jag smakat och är nöjd med min insats! jag tror man kan göra dem i såna där mördegsformar också, såna som man gör mandelmusslor i om du vet vad jag menar? annars finns det faktiskt rätt billiga hjärtformar att beställa på internet för runt en femma styck!



fick du nåt naturgodis? mitt sötsug är fortfarande som bortblåst, smakade lite på ett vaniljhjärta men sen var jag nöjd. och så åt jag lasagne och så har jag varit nöjd så sen dess. jag hoppas aptiten kommer tillbaka imorgon, då vet man att man är frisk på riktigt ;)



nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon! krya på dig, (igen!) kraaam.

2010-01-26 @ 23:09:37
URL:
http://chibichibimoon.blogg.se/

» Designing good life

Jag trodde faktiskt inte att det var möjligt att få en bild där gröt såg riktigt gott ut. Men du har lyckats! Kanske värt att prova. Själv kör jag på olika soppor just nu för att värma mig.

2010-01-27 @ 09:36:28
URL:
http://www.designinggoodlife.se

» emelie

ja, ska man ha kanel så ska man ha mycket! ingen idé att snåla liksom (:

2010-01-27 @ 11:44:17
URL:
http://matomspunnet.blogg.se/

» Carrou & the Bird

Gudars vad gott det låter! Kram

2010-01-28 @ 17:01:48
URL:
http://carrou.se

» Ulrika

Aw tack! Ett underbart recept! Nu finns det nedskrivet i min receptbok och jag kallar den "BloggarMalins Härliga MorgonGröt". Ska provas inom en mycket kort framtid!

2010-01-31 @ 23:48:40
» Sara

Såg väldigt gott ut. Jag varierar min gröt rätt mkt, använder olika sorter, t ex polenta, mannagryn, råggröt, havregryn eller grahamsgröt :) Toppingen varierar jag ofta beroende på vad jag är sugen på. Blir ofta nötter, frukt eller bär, lite mörk choklad. Kesella eller keso. Brukar även smaksätta gröten. Saffran är jättegott att ha i när man kokar. Eller hallon när man kokar mannagrynsgröt och sedan äta den med fruktsallad och toppa med citronkesella. Ja, man kan göra massa gott av gröt :D Har en hel del gröttips under "Mat och Recept" :)

2010-02-24 @ 22:45:26
URL:
http://milktonium.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0