Kräftstjärtar + romsås



Kommentarer
» sofia

bröllopet så klart! =)

» Emily

Pizzan var megagod! Älskar hemmabakad pizza, för då får man ha på precis vad man vill. :D



Hoppas vi kan styra upp något ikväll :*

2010-06-19 @ 10:59:36
URL:
http://imcookiedough.webblogg.se/

» Sanna

Mums vad gott det såg ut!



jag ska titta på FOTBOLL, men kanske zappar över vid vigseln...

2010-06-19 @ 11:09:38
URL:
http://capturethismoment.blogg.se/

» Pernilla

åh, visst var den fin bröllopskonserten? speciellt när de små barnen kom in i slutet. naaaw. nu sitter jag och funderar på vilka artister riksdagen kommer att bjuda in till min bröllopskonsert ;)



jag har faktiskt aldrig ens ätit en macaroon, och jag är ändå less på dem. det är säkert jättegott men måste verkligen ALLA göra dem? det finns väl massa andra goda saker man kan baka tänker jag...



men du, det där med kondenserade mjölken är ju ganska skönt ändå. man slänger i den i en kastrull och låter den sköta sig själv så kan man ju göra massor av andra saker under de där 3 timmarna, det brukar jag göra i alla fall.



fint med bra midsommarväder, det är man ju inte bortskämd med. hoppas prognosen stämmer bara! jag känner mig lite förvirrad, ska för första gången i livet fira midsommar utanför dalarna. jag vet inte ens vad man gör i övriga sverige på midsommar? jag får väl gå runt härhemma i min folkdräkt och spela folkmusik för mig själv ;) vad har du för planer?



jag försöker tvinga ut mig själv på en promenad nu, men jäklar vad motvillig jag är... hoppas du får en fin dag framför teven!

2010-06-19 @ 11:44:06
URL:
http://chibichibimoon.blogg.se/

» Sofie / Mumsfillibaba

Jag sitter och snyftar framför bröllopet på TV. Min sambo får dock zapp-begär i mellanåt och zappar runt!:)

2010-06-19 @ 17:38:02
URL:
http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

» carolina

åh, jag tröttnar aldrig på kräftsjärtar och skaldjur, åt det till lunch idag, igår och till middag i onsdags, haha :) såå smask!

2010-06-19 @ 19:05:35
URL:
http://acarolinas.blogg.se/

» Cilla

Hejsan!



Igår bakade jag ditt recept på den vita kladdkakan. Jag gjorde som det stod i receptet men ändå lyckades jag bränna botten? Jag vispade dock inte socker o ägg poröst.....kan det ha med de o göra? Eller jag hade ingen avtagbar botten, berodde det på det? Annars hade jag rätt grader, och kakan var längst ner i ugnen......jag har ingen varmluftsugn, du kanske har det? Så du har utgått från en sådan ugn, eller det har inte med de o göra? Jag bakade kladdkakan med dumle i onsdags o den lyckades jag med iaf. Men förstår inte misslyckandet med den vita kakan:S

2010-06-19 @ 20:44:52
URL:
http://ijastrong.blogg.se/

» Lisa

Hey Malin :)



Undrar bara hur du får den sista texten att bli så fin i detta inlägg? :)

2010-06-26 @ 21:52:51
URL:
http://lisamatilda.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0