MysmatchenKommentarer
» sanna

Ha ha vad komiskt att du skrev det här inlägget idag. När jag var och handlade krossade tomater på ICA innan i eftermiddags så såg jag en kille som hade köpt just de där två smakerna. Han stod framför mig i kassan och det var ta mej tusan nära att jag ropade "stoppa bandet - jag måste få se". De såg så spännande ut, jag blev jättesugen att prova de med pickles & mayo. Jag älskar vinäger/salt-chipsen så då borde jag ju tycka om dem?! :)

» Lina

Spännande med nyheter. Har dock inte smakat dem, men har sett dem i affären. Dock föredrar jag naturchipsen som är knapriga, SMARR! ;) Såg även att marabou kommer med en vit choklad med smak av vanilj nu, har du sett/smakat den?

2010-09-13 @ 20:47:45
URL:
http://www.linaulrikaandersson.blogspot.com

» Linnea

Jag såg de där i Netto reklambladet idag! Jag var tveksamt inställd till alla enbart via namnen i alla fall. De pizzachips jag har ätit har enbart smakat tomat och oregano typ haha, tänkte att de här var likadana.Sen så gillar jag inte majonäs annars, men det verkar ju skumt om chipsen skulle smaka exakt som majo gör haha.

2010-09-13 @ 21:31:29
URL:
http://stegdagboken.blogg.se/

» Pernilla

åh, jag skulle ju testa dem i helgen. det var mitt stora helgprojekt, så jag åkte till ica maxi i fredags för de brukar ju alltid ha alla nyheter först. men där fanns de minsann inte, så idag när jag går mitt gamla vanliga willys som har "sådär" bra utbud så fanns de där. jag blev helt frustrerad och funderade på att ha lördag idag igen ;)

2010-09-13 @ 21:33:26
URL:
http://chibichibimoon.blogg.se/

» Jenny.

Jag köpte hem alla, haha kunde inte låta bli. Men har inte smakat dem ännu. Jag gillar vinäger chipsen så det bådar ju gott. Jag var lite skeptisk mot mayo faktiskt, men de kan kanske bli bra. Måste dock säga att jag tycker det var lite tråkiga smaker som gick vidare. När man var in på OLW och kunde rösta fanns det massor med roligare saker, pizza känns inte så orginelt. Men men. Ha en skön kväll !!

2010-09-13 @ 23:06:04
URL:
http://jcarpediem.blogg.se/

» Elin

Ja, italiensk pizza med mozarella är så sjukt gott :DOHW; OLW CHIPS!

det finns fasiken inget land som sverige som har så goda chips, här i USA smakar chipsen skit :P

2010-09-14 @ 05:51:47
URL:
http://elinomi.blogg.se/

» Ellen - ellastankar.blogg.se

Intressanta smaker maste man ju papeka da. Själv älskar jag salt och vinäger chips, sa de med pickles och mayo kanske är nagot för mig ända?Fast, a andra sidan äter jag ju inte chips alls numera, och sa finns ju dessa inte i Tyskland ;-)

2010-09-18 @ 14:18:36
URL:
http://ellastankar.blogg.se/

» charlotta

hey!jag smakade pickles and mayo i helgen - meh, tyckte de smakade som salt och vinäger fast med för lite salt. eller något...

2010-09-21 @ 11:20:54
URL:
http://www.matrepubliken.se


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0