Ballerina Marängsviss
Kommentarer
» Helena
De här kakorna är alltid godare om man doppar dem i mjölk! Det är då smakerna kommer fram som bäst. Jag älskar deras kladdkakevariant. Äter man den torr så är den grymt chokladig och krispig liksom. Doppar man den i mjölk så blir den härligt krämig och ännu mer chokladig. Me loves!
» Karin
Spännande" Men om jag ska vara ärlig tycker jag alla de där smakar lite lika
» Jenny
Den där cheesecake varianten lät ju intressant..!:D
Kram
» matilda
åh låter mumsigt :) kanske något att testa!
» carolina - med Lo:s syskon i magen.
Såg den på netto idag,men jag bara kände att jag kommer nog bli besviken :p Håller mig till riktig marängswiss, eller till maränger varvade med krossad ballerina kladdkaka isåfall!
» Anonym
tusan att man har sockerförbud fram till v. 22.. :(
» Cajsa
kan jag låna bilden? :) länkar till dig. ;-)
Trackback