Kesobröd
Datum: 2018-07-16 Tid: 08:18:00
I lördags hade vi vår första helt lediga dag tillsammans på väldigt länge. Så skönt med en helt oplanerad dag! Inledde med att baka bröd (receptet har jag lagt ut tidigare, för nästan exakt ett år sen, kommer från Supermat - länk), tog en promenad under tiden det gräddades, och sen åkte vi till stranden för årets första dopp. LJUVLIGT! Nu är det bara fyra dagar kvar till semester, sen är det äntligen vår tur att få njuta av sommarvärmen fullt ut.
Kesobröd
4 ägg
250 g keso
1 dl mandelmjöl
½ dl linfrön
½ dl pumpakärnor
½ dl solroskärnor
½ dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt, brödkryddor
Sätt ugnen på 175°C. Kör samtliga ingredienser snabbt i en matberedare (eller mixa snabbt med stavmixer). Häll sedan över smeten i en brödform med bakplåtspapper. Toppa med pumpafrön. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 60 minuter.
Kommentarer
Trackback