Turbomiddag
Datum: 2009-01-29 Tid: 17:52:30
Hanna var här för en stund sen med lite filmer, so I'm all set for tomorrow. Efter det korta besöket var det dags att fixa mat. Ibland känner man helt enkelt inte för att stå vid spisen, utan vill bara att maten ska bli klar så fort som möjligt. Så kände jag idag, och därför fick det bli en riktig turbomiddag. Men bara för att det går fort behöver det inte bli mindre nyttigt.
Kräftstjärtar med spenat och soltorkade tomater, 1 portion
¼ rödlök
3 "bollar" fryst spenat
3 soltorkade tomater
1 liten vitlöksklyfta
½ dl kesella
kräftstjärtar
pepparmix
dill
Tina spenaten. Hacka rödlöken och fräs lätt i olja i en kastrull. Hacka soltorkade tomater och vitlök och rör ner dem tillsammans med spenat och dill i kastrullen. Fräs ihop i någon minut. Låt kräftstjärtarna rinna av, tillsätt dem och låt dem bli varma. Rör avslutningsvis ner kesellan och dra kastrullen från plattan. Smaka av med pepparmix.
Jag åt körsbärstomater, sugar snaps och Vilmas knäckebröd (syns inte på bilden) till.
Kommentarer
Trackback