I'm still not fed up with pie
Datum: 2009-03-18 Tid: 17:44:31
Värmde lite paj och åt till middag tillsammans med ruccola, körsbärstomater, crème fraiche och garlic salsa. Pajerna är fortfarande lika goda och jag skulle lätt kunna äta dem till middag hela veckan. Till efterrätt blev det lite kladdkaka, budapestlängd och tårta.
I morgon ska jag göra piroger igen som vi ska ha med som matsäck när vi åker till Hemsedal på fredag morgon. Men några köttfärspiroger blir det inte den här gången, utan jag ska försöka mig på att göra skinkpiroger. Har ett vagt minne av att vi gjorde det på hemkunskapen på högstadiet, och har letat överallt på Internet efter ett liknande recept, men inte hittat nåt som ens kommit i närheten. Däremot har jag hittat crêpes med en skinkfyllning som möjligtvis påminner om de pirogerna jag har i åtanke. Eller så var det helt enkelt crêpes vi gjorde på högstadiet, jag är inte helt säker. Nåja, jag ska försöka mig på piroger iallafall, och förhoppningsvis blir de lyckade.
Kommentarer
Trackback