Ett egetkomponerat recept som blev riktigt lyckat. Gillar kombon fetaost, soltorkade tomater och oliver så det var väl egentligen ganska svårt att misslyckas.
Har inga stora planer för kvällen. Tänkte läsa The Secret Dreamworld of a Shopaholic (Confessions of a Shopaholic), kika på Så ska det låta och gå och lägga mig tidigt. Klockan ringer 06.00 i morgon.. 15.31 börjar helgen. Längtar!
Kyckling med fetaost, soltorkade tomater och oliver, 2 portioner
1 stor kycklingfilé el. 2 normalstora
4 soltorkade tomater
4 gröna oliver
fetaost
2 msk crème fraiche
basilika
persillade
pepparmix
Sås2 msk soja
1 msk chilisås
1 msk crème fraiche
Dela kycklingen i mindre bitar och bryn runt om i en stekpanna i 3-5 minuter. Krydda med pepparmix och persillade och lägg i en ugnsfast form. Hacka soltorkade tomater, oliver och fetaost. Blanda med crème fraiche och smaka av med basilika, persillade och pepparmix. Fördela blandningen ovanpå kycklingen. Blanda ihop soja, chilisås och crème fraiche och häll över kycklingen. Gratinera i ugnen på 200°C i 15-20 minuter tills kycklingen är genomstekt.
Servera med broccoli, blomkål och tomater.