KebabsalladKommentarer
» Rebecca

jag bara undrar hur det löste sig med lägenhet i gbg för dig? jag har nämligen också lite problem :S

» Fia

Mailin!

Glöm inte din kuckelimuckmedicin ikväll, det är ett MSÅTE när man är sjuk!<3

2010-08-17 @ 21:14:43
URL:
http://vagentillfriheten.blogspot.com

» sofia

åh, gottgott! Jag ska äta kebab när jag kommer till arvika!

Kanske är skönt att inte skynda till götet nu när du är dålig, du behöve få vila upp dej lite tror jag =) Krya på dej nu!

2010-08-17 @ 21:40:13
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/

» Fia

Tur att man kan lita på dig!

JAg skall själv ta fram min kuckelimuck nu (stor skål med lösgodis!)

Kram<3

2010-08-17 @ 22:24:23
URL:
http://vagentillfriheten.blogspot.com

» Rebecca

Det går tyvärr inget bra här heller :(

2010-08-17 @ 22:38:30
URL:
http://RebeccaCecilia.blogg.s

» sofia

Ja nu mår jag bättre iaf =) Skönt eftersom det är sista dagen med tentaplugg, tenta i morrn!Det är väldigt synd om det ska skita sig med plugg för dej bara för att du inte hittar en lägenhet! Synd att man inte har många man känner i gbg för så kanske man kunde få lite tips... Och även om det till en början inte är optmalt boende så går det ju att flytt nä du väl är på plats (vilket var min plan när jag flyttade men har blivit kvar på kronoparken) Ska hålla tummarna för att det löser sig för dej! Vem följer med dej till götet om du åker nästa vecka då?

Krya på dej nu! =)

2010-08-18 @ 09:14:31
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/

» sofia

Det är skönt att ha någon med sig när man åker som kan vara extra ögon eller vad man ska säga =)Jag flyttar nästa helg, alltså den 28:e... men förhoppningsvis bor jag inte i arvika så länge... ska försöka kolla jobb som tusan och hoppas på att få nått perfekt jobb =) Känns ju ganska enkelt egentligen med tanke på att jag verkligen kan flytta var som helst för att få jobb...Hur mycket är du på coop nu då?

Kramar

2010-08-18 @ 10:35:56
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/

» sofia

Jo det känns kul inte veta var jag hamnar. Och sen känner jag ju folk lite här och där så det känns som att var man än hamnar så finns det någon i närheten...men just nu lutar det åt att jag vill mot trollhättan/göteborg eller på vägen mellan arvika-stockholm (om man tänker hur tåget går)... men vi får se var som sagt... ska börja kolla lite i norge nu också tänkte jag... Hur fick du tag på jobbet du hade i norge?

2010-08-18 @ 11:13:41
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/

» sofia

Ok, jag får börja kolla lite på det... känns ju verkligen värt det att jobba i norge lite... få betala av studielånet! Usch... men du hade betalat av det du hade i lån efter tiden i stockholm va?

2010-08-18 @ 11:52:43
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/

» sofia

Åker jag till Norge blir det antagligen ett fast jobb inom ekonomi (om jag lyckas hitta det) men jag kommer antagligen inte att bli kvar i norge eftersom min utbildning är så "svenskanpassad" eftersom skatterätt i sverige har lite olika lagar mot norge... men det vore kul att testa på norge =)England är nog kul, jag blev lite sugen efter att jag var hos Maria nu. Hon sommarjobbade på en engelsk typ reklambyrå och blev faktiskt erbjuden fast jobb där... men hon har ju jobb i göteborg och bostad och sambo i trollhättan så hon tackade nej... Tänk vad kul att jobba i England några månader ändå! =)

2010-08-18 @ 12:05:55
URL:
http://sofiapetterssons.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0