Mottagningen efter begravningenKommentarer
» Ullis

Jag har varit lyckligt lottad, om man nu kan kalla det så, och aldrig behövt gå på en begravning än så länge. Hoppas allt gick bra och att det blev ett fint avslut & att du mår så bra som det går. Maten såg riktigt smaskig ut fö. Kramar i massor!

» Ellen - ellastankar.blogg.se

Det är alltid skönt att ha begravningen gjord, eftersom det brukar kännas bättre efterat. Och ja, jag haller med dig där angaende att träffas i församlingshemmet efterat, det är en bra grej.

kram pa dig!

2010-06-13 @ 13:00:36
URL:
http://ellastankar.blogg.se/

» sanna

Det är alltid skönt när begravningen är avklarad. Jag är en sådan som avverkar en förpackning näsdukar innan jag ens gått in i kyrkan. När min "favorit"-moster dog ville jag först inte gå på begravningen för jag visste att jag skulle gråta hur högt som helst (jag kan inte gråta tyst utan hulkar i 110 decibell) men jag gick i alla fall och efteråt tänkte jag hur hemsk jag hade känt mig om jag inte hade gått. Att ses allesammans efteråt tror jag är jätteviktigt!

2010-06-13 @ 16:50:01
URL:
http://capturethismoment.blogg.se/

» Katrin

Jag grät också som en tok på min g farmors begravning.. bara skakade av tårar och sorg.. Men det var skönt att träffa alla efter och kunna prata av sig.

Ta hand om dig nu, KRAM

2010-06-13 @ 20:35:17
URL:
http://vardagenvar.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0