Citronlax med rosmarin



Kommentarer
» Pernilla

sluta laga så mycket lax, jag blir ju avundsjuk ;P



jag trodde jag skulle dö i morse, jag drömde dessutom världens äckligaste mardröm under natten så jag kunde knappt sova sen för jag var så rädd. men imorgon har jag sovmorgon "ända" tills klockan nio, vilken lyx! sen blir upp klockan sju igen på lördag morgon och jobba, jag längtar redan till söndag, hur ofta längtar man till en söndag?



jag har också haft ont i öronen de senaste dagarna, hoppas verkligen det är något övergående, någon öroninflammation vill jag inte ha!



i helgen ska jag ju flytta, och jobba, så något festande blir det då inte för min del heller. men det ska bli kul att komma tillrätta i den nya lägenheten :)



hoppas det känns bättre i öronen idag! kraamar

» Oskar Wernersson

Där ser man. Ännu mer god lax! Nu har jag massor med recept som jag kan göra av all min lax med. Vet precis hur du känner.. Har levt på i princip endast kyckling dem senaste 3 veckorna nu. Kändes som att det var dags för lite förändring faktiskt ;)

2010-03-04 @ 22:51:15
URL:
http://osskie.blogg.se/

» Sanna

Åh, lax igen! Jag har minsann börjat följa din blogg nu så många goda recept du slänger ur dig :D Jag föredrar också svarta oliver före gröna, men det finns några gröna oliver som har chili i mitten som är riktigt goda också :)

2010-03-04 @ 23:31:01
URL:
http://capturethismoment.blogg.se/

» Karin

har du något enkelt men gott och inte FÖR lätt liksom (hehe) tips på lax-recept?! typ laxfiér att ha i ugn och så nåt man kan ha på eller till som gör en supergod rätt liksom:)



kram

2010-03-05 @ 10:04:09
URL:
http://karinolofsson.se

» carolina

Nä-ej! Fy fan vad gott rent ut sagt!! fiskrecept är alltid välkommet!

2010-03-05 @ 18:21:35
URL:
http://acarolinas.blogg.se/


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?
E-MAIL:

URL:

KOMMENTAR:


Trackback


Mat och Dryck

RSS 2.0