Eftersom jag fortfarande befann mig i Göteborg när det var Mors Dag blev det inget firande av mamma då. I stället passade vi på att fira henne förra söndagen. Efter många om och men och noga övervägning vad gällde vädret hamnade vi till slut på The Oven. Gillar söndagsmiddagar med familjen. Är inte så bortskämd med det i och med att jag bor i Göteborg större delen av året. Såhär såg det i alla fall ut förra söndagen:
Till förrätt blev det skagenröra på toast för mig, mamma och Andreas. Goood röra!
Pappa tog räkcocktail med Rhode Island-dressing.
Till huvudrätt valde mamma Filé Oscar: fläskfilé, bearnaisesås, sparris, räkor och potatisbakelse (som hon bytte ut).
Pappa tog pepparstek.
Jag & Andreas tog The Oven Special: oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé, champinjonsås, gorgonzolasås, grönsakssås
och klyftpotatis. Jag bytte ut grönsakssåsen mot bearnaisesås. Tyvärr var köttet genomstekt och torrt.
Plus för mängden mat - vi behövde inte gå därifrån hungriga om vi säger så. Minus för att det tog väldigt lång tid, trots att det inte var så många andra där som åt. Trist dessutom att köttet var välstekt och torrt, trots att vi sa att vi ville ha det medium (jag sa till och med medium rare). I övrigt god mat och fina uppläggningar.