Perfekt vardagsmat och lunch till både stor och liten tidigare i veckan. Finhackade bara löken och saltade i efterhand så att Olivia kunde äta samma mat som oss.
Tonfiskcurry, ca 4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten
1 gul lök
10 körsbärstomater
1 msk tomatpuré
2 tsk curry
1 tak paprikapulver
1 krm gurkmeja
1 burk kokosmjölk
2 msk chilisås
125 g sojabönor
150 g fetaost
salt, peppar
persilja
Låt tonfisken rinna av. Hacka löken och fräs mjuk i lite smör. Skär tomaterna i kvartar och ha i dem tillsammans med tomatpuré, curry, paprikapulver och gurkmeja. Låt fräsa ihop en stund. Ha sedan i kokosmjölk och chilisås och låt koka koka ihop i 5-10 minuter. Blanda ner tonfisken, häll i sojabönorna och smula i fetaosten, låt den bli varm. Smaka av med salt, peppar och persilja.