Smulpaj och laxrosor
Datum: 2009-04-28 Tid: 21:29:49
Carro hade gjort en jättegod hallon- och blåbärspaj till efterrätt igår som verkligen gav mig mersmak. Så vid tolvsnåret idag letade jag fram en gammal ugnssäker form i passande storlek som var mormors en gång i tiden och slängde ihop en egen pajvariant. Eftersom jag inte utgick från nåt recept och inte skrev ner vilka mängder jag använde mig av är det inte så stor idé att lägga ut nåt utförligt recept. I botten var det iallafall en blandning av crème fraiche, socker och vaniljsocker. Sen bären (vinbär, hallon och blåbär) ovanpå, och lite potatismjöl för att det inte skulle bli för rinnigt. Smultäcket bestod av smör, havregryn, mjöl och socker, och så ringlade jag över lite sirap för att få det sådär "knäckigt". In i ugnen i ca 20 minuter på 225°C, sen var det klart. Vispade ihop grädde, crème fraiche, socker och vaniljsocker och åt till, eftersom jag inte hade nån vaniljvisp. Smaskigt!
(Suddig bild, pajen kommer direkt från ugnen och "bubblar" fortfarande)
Till middag blev det lax (i form av laxrosor) med kräftstjärtstäcke.
Tjejmiddag
Datum: 2009-04-28 Tid: 00:04:33
Underbar mat, världens bästa sällskap och en utsikt värd att dö för.
Det blir helt enkelt inte mycket bättre än så.
Tack för ikväll, tjejer!
Ni är bäst ♥
Och grattis på födelsedagen, Carro! :*
Det blir helt enkelt inte mycket bättre än så.
Tack för ikväll, tjejer!
Ni är bäst ♥
Och grattis på födelsedagen, Carro! :*
Kyckling i gräddig senapssås
Datum: 2009-04-26 Tid: 18:33:38
Idag bestämde mamma maten och vi utgick från ett recept hon hittade på nån GI-sida. Det smakade betydligt mindre än jag hade väntat mig, så jag fick krydda extra efteråt. Det var helt okej, men höjdpunkten var utan tvekan salladen med bl.a. grekisk fetaost, soltorkade tomater och avokado. I just can't get enough.
Nu ska jag och päronen bege oss mot Godishuset och införskaffa nåt gott till myset ikväll.
Nu ska jag och päronen bege oss mot Godishuset och införskaffa nåt gott till myset ikväll.
Kyckling i gräddig senapssås, 3 portioner
2 kycklingfiléer
1-2 schalottenlökar
Sås
3 dl grädde (jag blandade matlagnings- och mellangrädde)
2-3 tsk dijonsenap
1-2 tsk vitlöksklyftor
salt
peppar
persillade
Sätt ugnen på 225°C. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn dem i lite olja. Krydda med salt och peppar och lägg över i en smord ugnssäker form. Stek löken mjuk och fördela ovanpå kycklingen. Ställ in i ugnen i 15-20 minuter. Blanda grädde och dijonsenap i en kastrull. Pressa ner vitlöken och koka upp. Låt sjuda några minuter tills det tjocknat en aning. Smaka av med kryddor. Ta ut kycklingen ur ugnen när den är färdig och häll över gräddsåsen i formen.
Ett ljus i mörkret
Datum: 2009-04-26 Tid: 13:18:07
Varit och hälsat på farmor idag, med största sannolikhet sista gången jag ser henne innan jag åker. Hon satt i sin stol och sov när vi kom dit, men efter att personalen väckt henne och kommit med kaffe och fika blev hon jättepigg och glad. Det var härligt att se henne sån, och det känns skönt att kunna ta med sig den bilden av henne till Tyskland. Hon sa inte mycket vettigt, men verkade må bra och var kontaktbar och tillfreds med tillvaron. Framför allt var hennes blick inte sådär tom och livlös som den annars brukar va. Det var ett upplyftande besök med andra ord.
Har beställt fem nya böcker som jag innerligt hoppas att jag får innan jag åker. Hade tänkt beställa en bikini och ett par shorts också, men dem hinner jag med största sannolikhet inte få så det är nog ingen idé. Mamma ska va i Karlstad i stort sett hela nästa vecka, så med lite tur kanske hon kan springa in på H&M och köpa dem där.
Tick tack, tick tack~
Der letzte Samstag
Datum: 2009-04-25 Tid: 09:24:45
Så fort affärerna öppnat ska jag och mamma ta en tur på stan, har några ärenden att uträtta. Min sista lördag i Arvika på ett bra tag. Sen ska jag skynda hem, hoppa i bikinin och lapa sol som om det inte fanns någon morgondag. Och ikväll blir det spelkväll i goda vänners lag.
Den här ger mig härliga minnen ♥
BBQ
Datum: 2009-04-24 Tid: 20:10:05
Tonfisktorsdag
Datum: 2009-04-23 Tid: 21:42:21
Snabba tonfiskröran, 2 portioner
1 burk tonfisk i vatten
½ rödlök
1-1½ dl lätt crème fraiche
sweet chilisås
persilja
kryddor
Låt tonfisken rinna av. Hacka under tiden löken och stek den mjuk i lite olja. Tillsätt crème fraiche, tonfisk och önskad mängd sweet chilisås. Klipp ner persilja och smaka av med kryddor. (Jag använde citronpeppar, pepparmix och salt).
Is this really happening? Is this... for real?
Datum: 2009-04-23 Tid: 17:52:44
Jag kan inte tro att det är sant. Men det ser ut som att jag ska till Tyskland. Omgående. Det ringde förut. Skrek: "Pappa, hjälp, jag tror att det är från Tyskland!" Svarade, blev erbjuden jobbet och tackade nej. Fick världens ångest efteråt. Pappa sa att han hade berättat för sina jobbarkompisar vars spontana reaktion varit: "Säg för fan te na att ho stecker me en gang!" Grubblade lite, sen impulsringde jag upp och fick prata med frun till mannen som ringt mig tidigare. Frågade om platsen fortfarande fanns kvar, och om det fanns möjlighet för dem att hålla den tills i morgon så att jag kunde prata med min arbetsgivare här och försöka hitta en lösning. Det gick alldeles utmärkt. Lovade att ringa i morgon och lämna besked, och vi sa hejdå. Så kom jag på att jag hade ytterligare några frågor jag behövde svar på, och ringde upp för att framför allt kontrollera så att jobbet verkligen var mitt om jag nu kunde lösa allt med Glava. Och svaret blev att det var "ganz sicher" (helt säkert) och "ein Versprechen" (ett löfte). Så jag fixade lite mat, lugnade ner mig några hekto, och laddade inför ett mindre roligt samtal till Glava. Det gick väl okej, men känner mig riktigt usel som krånglat och ställt till det för dem. Hur som helst blev jag önskad lycka till, så i morgon ska jag ringa till Tyskland en tredje gång och tacka ja till jobbet och planera inför avresan. Snacka om att va impulsiv. Men det känns rätt. Just nu iallafall. Ingen bil, men en sommar i Tyskland istället.
Karin frågade mig efteråt hur jag lyckades få fram allt jag ville ha sagt. Och jag har faktiskt inte den blekaste. Minns knappt vad jag sa. Det bara... kom. Så här i efterhand undrar jag om jag verkligen var fullt medveten om vad jag gjorde. Att jag överhuvudtaget vågade ringa upp och börja prata tyska bara så där känns nästan lite absurt. Tänk om jag ändrar mig igen? Slå upp ordet beslutsångest i ett lexikon och du hittar en bild på mig. Men jag blev så himla låg efter att ha tackat nej första gången att jag var tvungen att göra nåt, och efter att de sagt att de gärna höll platsen öppen tills i morgon kändes det bra igen. Jag sken som en sol och som pappa sa: "Där har du ditt svar."
Karin frågade mig efteråt hur jag lyckades få fram allt jag ville ha sagt. Och jag har faktiskt inte den blekaste. Minns knappt vad jag sa. Det bara... kom. Så här i efterhand undrar jag om jag verkligen var fullt medveten om vad jag gjorde. Att jag överhuvudtaget vågade ringa upp och börja prata tyska bara så där känns nästan lite absurt. Tänk om jag ändrar mig igen? Slå upp ordet beslutsångest i ett lexikon och du hittar en bild på mig. Men jag blev så himla låg efter att ha tackat nej första gången att jag var tvungen att göra nåt, och efter att de sagt att de gärna höll platsen öppen tills i morgon kändes det bra igen. Jag sken som en sol och som pappa sa: "Där har du ditt svar."
I'm so excited
I just can't hide it
I don't wanna lose control
But I think I like it
I just can't hide it
I don't wanna lose control
But I think I like it
Solskensdrömmar
Datum: 2009-04-23 Tid: 14:38:38
I förebyggande syfte
Datum: 2009-04-21 Tid: 17:48:53
Samma recept som det här, fast med lite italiensk salladsmix och persillade för mer smak. Min hals känns förresten bara konstigare och konstigare. Mamma köpte glass och kex&ost just in case. Det är nämligen obligatoriskt (och gör det hela betydligt mer smärtfritt) när man är sjuk: att knapra godsaker som om de vore medicin. Fast jag är mer sugen på natur-/godis (eller kanske ostbågar, eller chips och dipp eller...) än kex&ost faktiskt. Oh well, jag har ju faktiskt inte blivit sjuk (än?) så det finns tid att fixa. Jag var bergis en godisråtta i mitt förra liv.
HERREGUDJAGTRORJAGDÖR
Datum: 2009-04-21 Tid: 14:00:39
Låg ute i solstolen och degade nyss när telefonen ringde. Det var nåt konstigt nummer och med tvekan i rösten svarade jag: "Hej det är Malin..?" Mannen i luren sa sitt namn och började sen att prata på tyska. Jag satte i halsen, tänkte "Men va i helvete..?" och sen slog det mig plötsligt: ansökan. Trodde inte att det skulle gå så här fort. Hur som helst ville han bara kolla så att jag verkligen kunde tyska. Det CV och personliga brev jag skickade såg tydligen bra ut, men det hade ju kunnat va nån annan som skrivit det. Efter att ha berättat lite om vingården och hotellet (på svenska) sa han plötsligt: "Så hur tidigt tror du att du kan börja isåfall?" Is i magen igen, för jag gjorde ju det här mest som en kul grej. Trodde inte för mitt liv att de skulle nappa på det. Sa att jag hade några andra jobberbjudanden att ta ställning till, och att jag inte kunde ge nåt besked om det just nu. Liar liar.
Så till det värsta: han sa att han skulle skicka vidare min ansökan till den tyska arbetsgivaren och att de kommer att ta kontakt med mig om de tycker att jag är lämplig för jobbet. Vilket innebär att det finns risk att en RIKTIG tysk ringer mig inom en snar framtid. Vart ska jag ta vägen? GÖM MIG NÅGON!
Så till det värsta: han sa att han skulle skicka vidare min ansökan till den tyska arbetsgivaren och att de kommer att ta kontakt med mig om de tycker att jag är lämplig för jobbet. Vilket innebär att det finns risk att en RIKTIG tysk ringer mig inom en snar framtid. Vart ska jag ta vägen? GÖM MIG NÅGON!
It doesn't get much better than this
Datum: 2009-04-20 Tid: 18:41:02
Veckan har börjat på bästa tänkbara sätt.
Jag och Flacken åt mjukglass i solen på torget.
Jag och Flacken åt mjukglass i solen på torget.
Deutschland über alles
Datum: 2009-04-20 Tid: 16:01:05
Fick precis mejl från nån kille som jobbar på Arbetsförmedlingen i Eskilstuna (av alla ställen?) där det stod att jag hade rätt kvalifikationer för ett jobb på ett hotell i Tyskland som är känt för sin vingård, och blev uppmanad att söka om jag hade lust. CV och ansökan ska va på tyska. Inte för att det är aktuellt i nuläget, men det lockar faktiskt att söka bara för att se vad jag skulle få för respons. Och tänk dig sommar, sol och vin i Tyskland. Jag giller't.
2009
Datum: 2009-04-20 Tid: 10:22:49
Du vet att du lever i 2009 när:
1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på Facebook.
2. Du har inte spelat Harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på MSN.
4. Du letar igenom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till TV:n i stället för att trycka på en knapp på TV:n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är att sitta vid datorn och du är alltid inloggad på MSN även om du inte är där.
7. Du läser listan, flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på Facebook.
2. Du har inte spelat Harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på MSN.
4. Du letar igenom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till TV:n i stället för att trycka på en knapp på TV:n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är att sitta vid datorn och du är alltid inloggad på MSN även om du inte är där.
7. Du läser listan, flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
Crusty
Datum: 2009-04-19 Tid: 17:45:10
Det här receptet kommer från Gordon Ramsay's F Word som jag kikade på häromdagen. Tyckte det verkade så himla smarrigt att jag var tvungen att testa. Och jodå, Gordon kan sin sak. Tots att han svär lite väl mycket har jag faktiskt börjat gilla honom allt mer, så bli inte förvånade om det dyker upp fler recept från honom framöver.
Pangasius med tomatsalsa och knaprigt örttäcke, 4 portioner
2 pangasiusfiléer
1 brödskiva
20 g riven parmesan
1 näve persilja
salt, peppar
olivolja
Tomatsalsa
8-10 körsbärstomater
2 sharlottenlökar
1 liten näve basilika
salt, peppar
Börja med örttäcket. Mixa bröd, parmesan och persilja. Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan. Dela pangasiusfiléerna i fyra jämnstora bitar. Krydda på båda sidor med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och bryn fisken i ca 1 minut på båda sidor tills de fått lite färg. Ringla lite olivolja i botten på en ugnssäker form och lägg över filéerna. Halvera tomaterna och hacka löken. Ha i lite extra olivolja i samma panna som du stekte fisken och hetta upp. Låt tomater och lök steka ihop. Hacka basilikan och tillsätt den. Krydda med salt och peppar. Ta av från plattan när tomaterna börjar gå i sönder. Låt svalna. Fördela salsan ovanpå fisken och toppa med örttäcket. Baka i ugnen på ca 200°C i 8-10 minuter tills täcket blivit gyllenbrunt och fisken är färdig.
Lägg upp på en tallrik, ringla lite olivolja och balsamico (det här hoppade jag över, vi hade ingen balsamico) över och runt fisken och dekorera med några basilikablad.
Low
Datum: 2009-04-19 Tid: 13:46:13
Depp. Trots mammas försök att muntra upp med fika och naturgodis. Farmor hade inga krafter alls. Hon vägrade sätta in löständerna, ville inte ha te och knep ihop läpparna när vi försökte lirka med choklad. Och så sov hon. Modstulna satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Nu kan det inte va länge kvar...
Kanske det lindrar med lite sol. Det är som terapi.
Kanske det lindrar med lite sol. Det är som terapi.
Matkärlek
Datum: 2009-04-18 Tid: 21:36:35
Mysmiddagen med mamma bestod av grillade prosciuttolindade tigerräkor med halloumiost. Den här gången lät vi räkorna ligga och dra sig i marinaden (där vi hade i lite persillade också), istället för att bara pensla dem. Resultatet blev att räkorna smakade betydligt mer och blev om möjligt ännu godare än sist. Marinerade några champinjoner i allround-marinad också och grillade även dem. Och så blev det tzatziki med sweet chilisås till. Det enda jag och mamma fick fram under tiden vi åt var: "Mmmmh, åh herregud vad gott!". Jag undrar när vi kommer lyckas toppa det här.
Uppraggad på jobbet
Datum: 2009-04-17 Tid: 23:23:30
I kassan, klockan är strax efter åtta.. En man (40+) ska precis betala när han ser mig djupt i ögonen och plötsligt säger:
- Jaha... Är du nåt intresserad av en date kanske?
Jag blir så chockad att jag nästan trillar av stolen.
- Eh, va..?! Nej, alltså.. Jag är.. öh.. upptagen, tyvärr.
Besviket fortsätter han att titta på mig och vräker ur sig ytterligare ett skamligt förslag:
- Jaha, jo, det är klart, kunde man nästan ha räknat ut. Men han behöver ju inte få veta nåt?
- Jaha... Är du nåt intresserad av en date kanske?
Jag blir så chockad att jag nästan trillar av stolen.
- Eh, va..?! Nej, alltså.. Jag är.. öh.. upptagen, tyvärr.
Besviket fortsätter han att titta på mig och vräker ur sig ytterligare ett skamligt förslag:
- Jaha, jo, det är klart, kunde man nästan ha räknat ut. Men han behöver ju inte få veta nåt?
Hur lyckas jag? Är jag en miffo-magnet?
Och kanske den allra största frågan:
Vad är det för fel på mig?
Och kanske den allra största frågan:
Vad är det för fel på mig?
Rocky Road-glass
Datum: 2009-04-17 Tid: 12:59:07
Och så var min lediga dag inte fullt så ledig längre. Hans-Olov ringde, börjar klockan tre och ska jobba till stängning. Och nu har jag gett besked både till Coop och Glava att jag tackat ja till jobbet på gästgården. Det tog emot, men jag tror att bara jag förlikat mig med tanken och kommit över hela den här grubbelprocessen kommer allt kännas bra.
Nån myskväll med mamma blir det tyvärr inte, men jag fixade lite mys till mig själv i form av Rocky Road-glass (choklad, pecannötter och marshmallowsbitar) med vaniljglass, chokladsås, kaksmulor och hackade valnötter.
Nån myskväll med mamma blir det tyvärr inte, men jag fixade lite mys till mig själv i form av Rocky Road-glass (choklad, pecannötter och marshmallowsbitar) med vaniljglass, chokladsås, kaksmulor och hackade valnötter.
Today's sugar rush
Datum: 2009-04-14 Tid: 19:59:29
Some good and some bad
Datum: 2009-04-13 Tid: 20:42:57
Det är visserligen måndag, men känns som en typisk söndag. Ligger i sängen, tittar på Harry Potter och De Vises Sten och bävar inför morgondagen. Känns som att jag redan har tagit ett beslut och gjort mitt val. Efter att ha funderat och vägt för- och nackdelar mot varandra känns valet trots allt ganska enkelt. Särskilt efter att ha pratat med mamma och Inger om det igår. Saknar förresten redan Inger och Janne.
There's a boy who wants to know where to hang around, hoping to bump into me. He's not turning 40 sometime soon, he's nowhere near retarded and he seems to want me even though he's sober.
A series of blurs
Datum: 2009-04-12 Tid: 22:04:25
I'm waiting for the memories of you
To seem more like bad dreams
Just a series of blurs
Like you never occurred
Årets första grillning
Datum: 2009-04-12 Tid: 18:03:29
På grillen:
- fläskfilé
- baconlindad lax
- chorizo
- revbensspjäll
- lök
- marinerade champinjoner
Och till det en sallad, romsås och tzatziki (som jag blandade med sweet chilisås sen, helt sanslöst gott till grillat). Ovan ser ni min första portion.
Again and again
Datum: 2009-04-07 Tid: 10:31:41
Nu åker jag och pappa till farmor igen. Varje gång känns som sista gången...
En lätt middag
Datum: 2009-04-06 Tid: 19:33:19
Idag var jag inte alls särskilt hungrig eller sugen på mat, utan kände bara för att äta något lätt. Därför passade den här måltiden perfekt. Så där lagom fräscht med äpple och den lite syrliga vinägretten, och så salt bacon till det. Perfekt när man inte orkar eller har tid att ställa sig och laga mat också.
Ägg, bacon och äpple med vinägrett, 1 portion
1 hårdkokt ägg
½ äpple
¼ pkt bacon
1 msk olivolja
½ msk äppelcidervinäger
flingsalt
svartpeppar
Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Hacka ägg och äpple grovt. Blanda med det avrunna baconet och lägg upp på en tallrik. Blanda olivolja och vinäger och ringla över. Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar.
Servera med avokado, champinjoner och gärna stekt sparris, eller varför inte ha en bädd av sallad som botten.
Lax med bacon- och kantarelltäcke
Datum: 2009-04-05 Tid: 18:59:38
Lax igen, jag vet. Men som ni antagligen förstått vid det här laget är lax nånting jag verkligen gillar, och det återkommer med jämna mellanrum. Har bara ett ord att säga om dagens middag: Mums!
Nu ska jag traska över till Wilma och få hjälp med deklarationen från Norge.
Nu ska jag traska över till Wilma och få hjälp med deklarationen från Norge.
Lax med bacon- och kantarelltäcke, 3 portioner
3 laxfiléer
knappt ½ pkt bacon
1 liten gul lök
1 burk kantareller
1 vitlöksklyfta
1 dl lätt crème fraiche
svartpeppar
pepparmix
salt
Låt kantarellerna rinna av väl. Strimla baconet och hacka löken. Stek svamp, bacon och lök tillsammans i en stekpanna i några minuter. Pressa ner vitlöken, tillsätt crème fraichen och låt puttra i 1-2 minuter. Smaka av med nymalen svartpeppar. Lägg laxfiléerna på en bakplåtspappersklädd plåt. Krydda med salt och pepparmix. Fördela svampröran ovanpå och baka i mitten av ugnen på 200°C i ca 15 minuter.
Servera med sallad och förslagsvis en vitlökssås (crème fraiche, persillade, vitlökssalt, pepparmix).
Väntat besked
Datum: 2009-04-05 Tid: 16:47:16
Distriktssköterskan ringde. Hon ville bara meddela att personalen på Gunnebo ringt henne i förmiddags och bett henne komma och ta en titt på farmor. Tydligen har hon varit betydligt tröttare idag än hon varit tidigare, haft andningsuppehåll och varit jättesvag. Sköterskan sa att det inte hänt nåt akut, men ville förbereda oss på att farmor inte kommer finnas kvar så länge till. Beskedet var väntat, ändå skär det som en kniv i mig.
Finaste lilla farmor, jag vill inte att du ska dö.
Men jag vill inte att du ska lida längre heller ♥
Men jag vill inte att du ska lida längre heller ♥
Nästa gång blir det grillpremiär på riktigt
Datum: 2009-04-03 Tid: 18:02:10
Det har varit tokfint väder hela dagen och jag blev så himla sugen på att grilla. Pappa sa att han inte tänker ta fram grillen förrän efter påsk, så jag fick ta ugnen till hjälp istället. Visst, det blir inte lika gott, men iallafall. Något som ställde till komplikationer var att strömmen gick mitt uppe i allt, så laxen blev lite ojämnt grillad och tyvärr ganska torr. Lyckligtvis gjorde jag en sås till som smakade sommar, och som snabbt fick mig att glömma att laxen inte var helt perfekt.
Grillad baconlindad laxfilé, 2 portioner
2 laxfiléer
2 baconskivor
pepparmix
citronpeppar
Sommarsås
1 dl lätt crème fraiche
½ msk majonnäs
dill, gräslök
örtsalt
pepparmix
Krydda filéerna med pepparmix och citronpeppar. Dela baconskivorna på längden så att du får fyra långsmala remsor. Linda två remsor runt varje laxbit. Lägg på galler i ugnen (med en folieklädd plåt under). Sätt på grillen och grilla i 10 minuter, vänd, och grilla ytterligare 10 minuter eller tills laxen är färdig.
Blanda under tiden ihop ingredienserna till såsen. Smaka av med kryddorna. Et voilà!
Järpar
Datum: 2009-04-02 Tid: 17:15:16
La primavera
Datum: 2009-04-02 Tid: 13:14:28
Den här gör mig glad idag:
Äppelpaj och senapslax
Datum: 2009-04-01 Tid: 20:12:33
Har du förändrats?
Datum: 2009-04-01 Tid: 19:59:21
Du som liten:
1. Vad hette din första bästa vän? Robert och Petter.
2. Vilken var din favoriträtt? Våfflor (v-gåfflor). Sen gillade jag korv stroganoff också.
3. Vilken var din favoritfärg? Blå kanske?
4. Vart bodde du? Arvika.
5. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När jag vann Baghera (en svart panter som var större än jag själv) på Skara Sommarland, eller Marabou-Oskar på Ica-Rosen.
6. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När människor jag älskade gick bort.
7. Vad ville du bli när du blev stor? Veterinär eller frisör.
8. Vilken va din favoritfilm? Hm, Lejonkungen?
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Har alltid varit en sucker för choklad.
10. Vilken hårfärg hade du? Ljusbrun.
Nu:
1. Vad heter din bästa vän? Karin.
2. Vilken är din favoriträtt? Grillade tigerräkor, paj, skaldjur.
3. Vilken är din favoritfärg? Har ingen.
4. Vart bor du? Arvika.
5. Vad tycker du är det bästa som hänt? Körkortet, Cypern, studenten.
6. Vad tycker du är det värsta som hänt? Samma som när jag var liten.
7. Vad vill du bli? Ingen aning.
8. Vilken är din favoritfilm? Har ingen.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad ♥
10. Vilken hårfärg har du? Brun.
1. Vad hette din första bästa vän? Robert och Petter.
2. Vilken var din favoriträtt? Våfflor (v-gåfflor). Sen gillade jag korv stroganoff också.
3. Vilken var din favoritfärg? Blå kanske?
4. Vart bodde du? Arvika.
5. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När jag vann Baghera (en svart panter som var större än jag själv) på Skara Sommarland, eller Marabou-Oskar på Ica-Rosen.
6. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När människor jag älskade gick bort.
7. Vad ville du bli när du blev stor? Veterinär eller frisör.
8. Vilken va din favoritfilm? Hm, Lejonkungen?
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Har alltid varit en sucker för choklad.
10. Vilken hårfärg hade du? Ljusbrun.
Nu:
1. Vad heter din bästa vän? Karin.
2. Vilken är din favoriträtt? Grillade tigerräkor, paj, skaldjur.
3. Vilken är din favoritfärg? Har ingen.
4. Vart bor du? Arvika.
5. Vad tycker du är det bästa som hänt? Körkortet, Cypern, studenten.
6. Vad tycker du är det värsta som hänt? Samma som när jag var liten.
7. Vad vill du bli? Ingen aning.
8. Vilken är din favoritfilm? Har ingen.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad ♥
10. Vilken hårfärg har du? Brun.
Climb every mountain
Datum: 2009-04-01 Tid: 14:18:14
Skulle kunna bestiga Mount Everest nu, så jävla bra känns det idag.